Vitality Open Tour este un turneu international masculin aflat în calendarul competiional ITF WORLD TENNIS TOUR ce are premii în valoare totala de 15.000 de dolari. Jucatorii profesionisti se vor întrece în meciuri de simplu si de dublu în perioada 12-20 septembrie la Tenis Club Curtea de Arges. Partidele de tenis se desfasoara pe terenurile de zgura, baza având si un teren ultramodern în sala. Baza sportiva ultramoderna este dotata tehnic la cele mai înalte standarde.
Competitia se bucura de sprinjinul Federatiei Române de Tenis, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România, un brand ce sustine în mod constant competitii internationale de tenis

Urmeaza o noua editie a Vitality Open Tour, un eveniment international deosebit unde concureaza jucatori din numeroase tari. Aceasta competitie traditionala de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotata cu premii de 15.000 de dolari, este organizata atat pentru comunitatea locala, cat si pentru promovarea tinerelor talente romanesti. Uram succes tuturor participantilor”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker Romania.