Vitality Open Tour este competiția cea mai bine organizată, drept pentru care adresez felicitări sponsorului principal Dr. Oetker și promotorului turneului Smart Corporation Group. Aș putea spune că dintre toate competițiile de genul acesta în care federația este implicată, aceasta este organizată cel mai bine. De la atmosferă, de la cum sunt terenurile branduite, la arbitrii de linie, copiii de mingi, absolut totul este impecabil”, a spus președintele FR de Tenis, George Cosac, când a participat la Tenis Club Curtea de Argeş la una din ediţiile precedente ale Vitality Open Tour.

„După Dr. Oetker Junior Trophy de la Bucureş­ti,  am avut la Curtea de Argeş­ a doua ediţie a turneului ITF pentru senioare, Inedit Open Tour, o competiţie de înalt nivel, cu o participare numeroasă. Iar festivalul tenisului de la Tenis Club continuă cu ediţia a V-a turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, cu premii de 15.000 $. Va fi o competiţie foarte strânsa, unde participă sportivi din aproximativ 15 ţări”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România.

Pe site-ul Turneului – https://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Press Cup este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2019 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.