European Summer Cups Girls U16 este un turneu dedicat jucătoarelor de până în 16 ani, ce va avea loc intre 29 si 29 Iulie 2016. Competiția a ajuns la cea de-a VI-a ediție și se va desfășura la Tenis Club Curtea de Argeș, pe str. Barajului.

Competiția este supervizată de către Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională europeană a Federației Internaționale de Tenis (ITF).

În urma unui acord încheiat între ITF și Tennis Europe, primii 2 câștigători ai turneelor de calificare European Summer Cups Girls 16 vor merge în finalele din Budapesta, Ungaria pentru Junior Fed Cup. Fed Cup este cel mai mare turneu feminin de tenis internațional. A fost creat de ITF în 1963 la aniversarea celor 50 de ani de existență.

Federația Internațională de Tenis (ITF) este forumul care reglemetează tenisul la nivel mondial, unul din puținele sporturi cu adevărat globale. ITF are șase Asociații Regionale, Tennis Europe fiind responsabilă de Europa și având ca principal obiectiv dezvoltarea și coordonarea jocului de tenis pe continent.

Curtea de Arges
°
Weather from OpenWeatherMap

Program viitor

Vineri
29.07

Rezultate finale- accesati sectiunea "Program"pentru a vedea

Vezi program intreg...

Parteneri & Sponsori

Partener oficial

Organizatori turneu

Promoter turneu

Sub egida

Sponsori turneu

Parteneri media